ROMANA|ENGLISH
29.09.2015

BEST Iași

BEST Iași

“Board of European Students of Technology (BEST) este o organizație studențească, apolitică și non-profit, prezentă în 96 de Universități Tehnice din peste 33 de țări din Europa. Cu o istorie de peste 25 de ani, BESTul facilitează comunicarea, cooperarea și schimbul de experienţă între tinerii studenţi europeni din mediul academic tehnic .

 

BEST Iași este prezentă în comunitatea ieșeană încă din anul 2000 cu evenimente menite să dezvolte studenții din punct de vedere personal și profesional. Cu sprijinul Universității Tehnice "Gheorghe Asachi", din Iași, an de an, acoperim nevoile studenților, oferindu-le acces la educație complementară și suport in carieră.

 
BEST Iași se bucură anul acesta de o noua colaborare în vederea dezvoltării studenților, din cadrul Universității Tehnice "Gheorghe Asachi" . Mulțumită companiei Train2Perform studenții vor avea avea posibilitatea de a participa la diverse traininguri în vederea dezvoltării unor noi competențe si perfecționarea abilităților deja existente”

 
Echipa BEST s-a remarcat de-a lungul timpului prin implicarea activă într-o serie de evenimente între care amintim: Best Training Weekend, European BEST Engineering Competition (EBEC), Jobshop și Cafeneau Inginerilor. 
 

 

Galerie foto