ROMANA|ENGLISH
22.11.2017

Codecamp

Codecamp

Din 2015, Train2Perform susține, în calitate de partener, Codecamp, unul dintre cele mai importante evenimente de educație continuă dedicate comunității IT, ajuns la 10 ani de activitate.

Ce înseamnă Codecamp?

Aventura Codecamp a început în 2008 în Iași și s-a extins încet, încet în toată țara. Scopul acestui proiect este să creeze o comunitate puternică de IT în România și să faciliteze comunicarea între cei din acest domeniu. În 2008 comunitatea de IT din România era destul de mică, dar dezvoltarea puternică a acestei industrii în ultimii ani, a dus la o cerere din ce în ce mai mare pentru evenimente specifice acestei industrii.

În prezent, Codecamp organizează în marile orașe ale țării conferințe cu peste 2000 de participanți care aduc împreună oameni din toate disciplinele din IT, de toate vârstele, indiferent de nivelul de carieră. Speechurile și workshopurile susținute de speakeri internaționali și locali sunt o sursă bogată de cunoștințe și inspirație pentru public. Disciplinele IT abordate sunt: Java, .NET, PHP, JavaScript, Ruby, Mobile, Cloud, Agile development, Software Architecture, Business Analysis, Management, Product Development, IT enabled entrepreneurship.

Pe lângă conferințe, Codecamp organizează și masterclasses, evenimente de învățare intensivă organizate cu traineri și specialiști internaționali, hackathons, 24 de ore de muncă intensă pentru un grup de 5-10 persoane cu scopul de a inova și a rezolva o problemă și open days, cunoșterea unei zile obișnuite de muncă într-o companie din domeniu.

 

Galerie foto