ROMANA|ENGLISH
15.08.2017

Performance is Attitude: Train2Perform, partener oficial Great People Inside

Performance is Attitude: Train2Perform, partener oficial Great People Inside Începând din luna august a acestui an, Train2Perform a devenit Partener Oficial al Great People Inside (GR8PI), o soluție modulară, configurabilă, de evaluare și dezvoltare dedicată companiilor, organizațiilor antreprenoriale, instituțiilor publice.

Astfel, în baza unor sisteme de evaluare ocupationala și monitorizare adaptate fiecărei companii, se pot lua mai ușor decizii privind resursele umane - începând de la potrivirea /compatibilitatea cu locul de muncă, până la identificarea și implementarea de acțiuni specifice, generatoare de contexte organizaționale favorabile atingerii potențialului maxim din partea fiecărui membru al echipei.

 
GR8PI - „The Next Generation People Intelligence Platform”- bazată atât pe informații științifice, cât și pe posibilitatea de a înțelege mai bine natura umană, completează în mod relevant „paleta” de instrumente folosite de Train2Perform, diversificând astfel serviciile de HR oferite clienților și partenerilor săi, în scopul deblocării potențialului, îmbunătățirii performanței și creșterii productivității.


 
 
Ce înseamnă Great People Inside?

Conceptul Great People Inside este rezultatul asocierii unor specialiști internaționali cu expertiză de peste 15 ani în consultanță resurse umane, selecție și recrutare, evaluări psiho-aptitudinale ale angajaților, managementul performanțelor și programe de training și coaching.

Platforma Great People Inside - GR8PI a primit, în anul 2016, premiul „Cel mai bun start-up de cloud” pentru Inovație în HR din partea EuroCloud.

Tehnologia cloud și experiența utilizatorului se remarcă prin calitate, prin instrumente de evaluare bazate pe cercetări independente, validate științific, dar și pe procese de evaluare personalizate și complexe.

Platforma acoperă o gamă largă de industrii, între care amintim: servicii financiare și de asigurări, HoReCa, servicii de sănătate, IT&C, Energie, Administrație publică. 

 

Galerie foto