ROMANA|ENGLISH
30.11.2019

Retrospectiva lunii Noiembrie 2019

Retrospectiva lunii Noiembrie 2019

Vocile 2.0 - #Digital Job

Joi, 7 Noiembrie 2019, un nou episod Vocile 2.0 din categoria #DigitalJob a fost lansat.


Vocile 2.0 este un proiect independent realizat de o echipă de foști jurnaliști ai postului Digi24 Iași. Stația regională s-a închis, dar jurnaliștii au decis să continue împreună și să facă ceea ce știu cel mai bine: producție video cu conținut de înaltă calitate.

Ovidiu Mihăiuc este front man și a realizat peste 1.400 de emisiuni Vocile Iașului, care se regăsesc și pe paginile de Facebook și YouTube.

Acestă ediție a avut ca temă principală „Interviewing for IT Companies and Soft Skills for IT Professionals”, avându-l invitat pe colegul nostru Sebastian, de data aceasta în calitatea sa de mentor al Școlii Informale de IT Iași.

Mulțumim, încă odată, Ovidiu Mihăiuc pentru implicare și Fab Lab Iași pentru găzduire!


Interviul integral îl puteți viziona aici
 

European BEST Engineering Competition - Iași
 
Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019, a avut loc etapa locală a European BEST Engineering Competition (EBEC), cea mai mare competiție inginerească din Europa, organizată de partenerii noștri din BEST Iasi, la care lucrează studenți pentru studenți.
Ediția de anul acesta a adunat peste 40 de participanți, împărțiți în 6 echipe de Team Design și 6 echipe de Case Study.
Mai multe despre cine a ajuns mai departe, în etapa regională EBEC Romania & Republica Moldova, regăsești pe pagina de Facebook a EBEC Iasi sau direct de pe site, www.ebec.bestis.ro.

Iași Business Elite - Iași
Pe 28 Noiembrie 2019 a avut loc cea de-a treia ediție Iași Business Elite, un eveniment organizat de Autonom pentru liderii comunității locale de afaceri, la care am fost prezenți și noi.
 
Ne-am bucurat de o seară relaxată, într-o atmosferă non-formală, unde am discutat despre dezvoltarea și consolidarea organizațiilor din punct de vedere financiar cât și al performanței.
 

 

Galerie foto