ROMANA|ENGLISH
11.10.2019

Conferința Great People Inside: Visionary HR 2019, Brașov

Conferința Great People Inside: Visionary HR 2019, Brașov

În perioada 9 - 10 Octombrie 2019, am participat la Conferința Great People Inside: Visionary HR 2019, cel mai longeviv eveniment de HR din România, organizată de partenerii noștri Great People Inside, la care au fost prezenți specialiști în domeniul Resurselor Umane, reprezentanți și manageri ai companiilor din țară.

O atmosferă plăcută, ce ne-a creat un cadru favorabil deprinderii de noi cunoștințe și informații de la cei 28 speakeri și 3 keynote speakeri. 

Cei 3 Keynote Speakeri au fost:

  • Wilmar B. Schaufeli - profesor în Psihologia Muncii și Organizațională în cadrul Universității Utrecht, Olanda, și profesor distins în zona ce cercetare în cadrul Universității KU Leven din Belgia.
    Principalul său domeniu de cercetare este psihologia sănătății ocupaționale. Inițial, el a fost interesat de domeniul stresului de la locul de muncă și de burnout, ajungând să se concentreze în prezent asupra sănătății ocupaționale, în special asupra engagement-ului angajaților.

  • William G. Harris - CEO al Association of Test Publishers (ATP), asociația comercială care este lider global în domeniul creatorilor, dezvoltatorilor și utilizatorilor programelor de evaluare folosite în scopul educației, certificării sau licențierii. Dr. Harris a obținut doctoratul în cadrul Universității Massachusetts, un MBA în cadrul Universității Duke și un Doctorat Onorific de la Colegiul Excelsior, unde este membru emerit în Consiliul de Administrație.
    Pe lângă faptul că este un psiholog licențiat, Dr. Harris este și un promotor renumit la nivel internațional și expert în comunitatea de evaluărilor, specialist în zona de protecție a datelor, confidențialitate, copyright și standarde de evaluare bazate pe tehnologie.

  • Dan Hill - renumitul expert internațional în citirea microexpresiilor faciale prin intermediul instrumentului cunoscut datorită serialului “Lie to me” și bestseller-ului “Blink”.
    Cinci dintre cele șapte coduri de citire a emoțiilor bazate pe expresia facială au fost evidențiate și în filmul Inside Out de la Pixar. Munca lui Dan se extinde de la aplicații pentru studiul pieței  până în domeniul legislativ, al finanțelelor comportamentale și al sporturilor profesioniste, dar și pentru analiza executivilor, politicienilor și altor persoane publice, ca și biograf al expresiilor faciale pentru persoane celebre.
Vezi cum digitalizarea, inteligența artificială, învățarea autonomă și tehnologiile curente revoluționează procesele de management al Resurselor Umane și modalitatea în care putem contura un viitor axat pe oameni prin prezentările speakerilor, pe care le găsești integral aici.  

 

Galerie foto