ROMANA|ENGLISH
24.09.2019

Conferința Afaceri.ro Kathmandu 2019

Conferința Afaceri.ro Kathmandu 2019

Taberele de antreprenoriat Afaceri.ro sunt gândite să îmbine educația cu explorarea, să scoată din zona de confort tradițională întâlnirile de tip training, ateliere de lucru și networking, ducându-le la mii de kilometri depărtare, în zone cu adevărat unice în lume.

Programul de internaționalizare Afaceri.ro este o călătorie de afaceri pentru antreprenorii și managerii români în Nepal, eveniment ce reprezintă atât o misiune economică, cât și o parte de instruire în domeniul afacerilor sub forma unui bootcamp.

Punctul cheie al evenimentului a fost Conferința Internațională Afaceri.ro Kathmandu 2019, din data de 24 Septembrie, printre participanții și reprezentanții mediului de afaceri din România numărându-se și colegul nostru Sebastian Arhire.

O atmosferă plăcută, în cadrul căreia s-au dezbătut aspectele relevante privind colaborarea dintre Nepal și România: mai exact, dezvoltarea antreprenorială în context intercultural și oportunitățile concrete de afaceri pe care le pot avea antreprenorii români în Nepal. 

 

Galerie foto