ROMANA|ENGLISH
02.11.2018

Train2Perform, partener la Live2Lead - Chișinău

Train2Perform, partener la Live2Lead - Chișinău

 
Ce este Live2Lead?

Cu o durată de o zi, Live2Lead este oconferință videocast anuală, creată și dezvoltată de compania John Maxwell. De-a lungul ultimului deceniu, in cadrul acestui eveniment au fost împărtășite principii de leadership și dezvoltare personală, atât în fața unui public live cât și simultan audienței aflată in peste 300 de locații din diferite colțuri ale lumii.
Datorită notorietății și succesului de care s-a bucurat în edițiile de până acum, este solicitată și transmisă în 32 de țări, peste 700 de locații din întreaga lume și a adunat până acum peste 40.000 de participanți.

În România, Live2Lead este prezent deja de cinci ani, de fiecare dată înregistrând un real succes în orașe precum București, Cluj, Oradea, Arad, Constanța, Bistrița, Baia Mare, Bacău și Iași. În noiembrie 2018, acest eveniment de interes mondial a avut loc în premieră și în Republica Moldova - Chișinău, prilej cu care am dat curs invitației de a participa și de a le fi parteneri în acest demers organizatorilor.

 
Cum a fost?

Cu siguranță o putem descrie ca o experiență de dezvoltare a liderilor, concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective de Leadership și Business, instrumente și idei gata de pus în practică, iar noi ne-am bucurat pe deplin de toate informațiile prezentate, cât și de atmosfera pozitivă și destinsă.

Speakeri Videocast au fost:

- John C. Maxwell - considerat autorul #1 de best seller-uri pe teme de leadership în topul realizat de New York Times, coach și speaker;
- Tyler Perry - producător de renume mondial, regizor, actor, scenarist, dramaturg, autor, compozitor, antreprenor și filantrop;
- Carly Fiorina - prima femeie care a condus vreodată o companie Fortune 50, fiind recrutată să conducă compania Hewlett Packard în 1999;
- Debra Searle - a lansat patru companii, este un autor renumit, a lucrat ca prezentator de emisiuni la BBC și a câștigat medalii de aur pentru Marea Britanie la Campionatele Mondiale;
- Daniel Pink - unul dintre cei mai bine vânduți autori de non-ficțiune din ultimul deceniu. Cărțile sale despre activitatea profesională, afaceri și comportamentul uman au fost traduse în 35 de limbi, inclusiv în limba română, și s-au vândut peste 2 milioane de exemplare în întreaga lume.
 
Pentru membrii echipei Train2Perform prezenți la Chișinău, dar în egală măsură și pentru participanți, un moment special al evenimentului l-a constituit prezentarea colegului nostru Sebastian Arhire, cu titlul „Measuring Leadership Potential with Great People Inside Tools”. 

 

Galerie foto