ROMANA|ENGLISH
28.09.2018

Bun venit HR Club în Iași!

Bun venit HR Club în Iași!

Train2Perform a devenit unul dintre primii membri ai comunității HR Club Iași, prilej cu care am participat la primele două întâlniri de lucru și un seminar, evenimente organizate sub egida HR Club.

La eveniment i-am avut alături pe membrii Comunității HR Club Iași, alături de care am discutat despre perspectiva comunității locale de HR. 

Printre subiectele menționate în cadrul întâlnirilor amintim: „Generația Millenials - Provocări în procesul de Recrutare și Retenție” și Seminarul de bune practici în Resurse Umane, pe tema Onboardingului.

Generația Millenials: Atitudini și Valori - 11 Septembrie 2018

Marți, 11 Septembrie 2018, am participat la dezbaterea despre „Generația Millenials - Provocări în procesul de Recrutare și Retenție”, organizată de către comunitatea HR Club din Iași și moderată de către colegul nostru Sebastian Arhire.

În cadrul întâlnirii, membrii comunității HR Club Iași au discutat, pornind de la concluziile studiului de piață realizat de către Exact Cercetare și Consultanță pe segmentul generației Millenare, despre atitudinile și valorile acestora.

Într-un cadru deschis, participanții și-au împărtășit propriile experiențe, au făcut schimb de opinii și recomandări, cu scopul de a eficientiza procesul de recrutare și retenție în cadrul companiei.


Seminar de Bune Practici în Resurse Umane - 27 Septembrie 2018

Ne-am revăzut la final de Septembrie, in cadrul unui Seminar de Bune Practici pe tema Onboardingului.

La eveniment  au fost prezentate două modele de onboarding, ce au surprins procesul de introducere în organizație a unor noi angajați și cum acestea  au avut ca finalitate transformarea acestui proces într-o experiență unică și benefică pentru noii colegi.

 

Galerie foto