ROMANA|ENGLISH
25.03.2015

Train2Perform și eCont - Parteneriat strategic

Ne face plăcere să anunțăm că începând cu luna martie 2015, compania Train2Perform a încheiat un parteneriat cu eCont, societate care oferă soluții profesionale contabile, fiscale și juridice. Cu 15 ani de expertiza, eCont este una dintre cele mai mari companii din domeniul contabil si fiscal din zona Moldovei, iar parteneriatul cu Train2Perform vine în sprijinul clienților celor două companii, prin oferirea unui spectru larg de servicii complementare necesar în orice organizație, indiferent de domeniul său de activitate. Parteneriatul reprezintă un avantaj competitiv pe termen lung pentru ambele companii prin valorificarea punctelor forte: Train2Perform - Servicii profesionale de resurse umane:…
află mai multe

23.03.2015

Train2Perform, partener al Școlii informale de IT de la Iași

Începând din luna martie, Train2Perform este partener în cadrul proiectului Școala Informală de IT inaugurat si la Iași, sâmbătă, 14 martie 2015 - odată cu startul primului curs de Quality Assurance. La eveniment, compania a fost reprezentată de Sebastian Arhire - Managing Partner in cadrul Train2Perform.  Școala Informală de IT fost înființată la inițiativa Asociaţiei pentru Educaţie Informală (AEI) din Cluj-Napoca si până în prezent, în urma cursurilor organizate, au rezultat cinci generații de absolvenți la Cluj și Oradea.Școala Informală de IT reprezintă o alternativă competitivă la sistemul educațional de stat și are ca obiectiv creșterea gradului de angajabilitate al…
află mai multe

20.02.2015

Train2Perform a participat la întâlnirea Clubului Rotary Iași Curtea Domnească

Sebastian ARHIRE, managing partner la Train2Perform, a participat la întâlnirea Clubului Rotary Iași Curtea Domnească, în data de 16 februarie, la Hotel Ramada, unde a vorbit despre „Outsourcing - tendințe și impact asupra pieței muncii”.În cadrul prezentării, s-au punctat următoarele aspecte privind trendul în acest domeniu: - outsourcing-ul și impactul asupra pieței muncii;- România este noua zonă de interes pe harta outsourcing-ului, cu precădere în domeniul IT;- Iașiul- o destinație de outsourcing cu nenumărate atuuri între care amintim: centru universitar - resurse umane înalt calificate, costuri salariale reduse sau abilităţi lingvistice multiple;- outsourcing-ul și impactul asupra pieței muncii.
află mai multe

30.11.2014

Train2Perform la Bursa Locurilor de Muncă

Train2Perform a participat la Bursa Locurilor de Muncă din data de 27 noiembrie 2014, desfășurată la Hotelul Astoria din Iași. Evenimentul a reunit agenți economici din județul Iași, care și-au prezentat profilul companiei și posturile vacante, șomeri și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Echipa Train2Perform a venit în întâmpinarea celor prezenți cu posturi disponibile pentru persoane calificate, cu competențe în domenii tehnice, marketing si vanzari. Evenimentul a fost organizat de compania Blue Consulting  în cadrul proiectului „Şanse de ocupare prin calificare – ŞOC”, proiect cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
află mai multe

19.11.2014

Train2Perform, partener la „Femei de afaceri cu stil”

În data de 15 noiembrie 2014, la Iași, a avut loc evenimentul Femei de Afaceri cu Stil, la care Train2Perform a fost prezent în calitate de partener. Acțiunea, organizată de JCI Iași, organizație non-guvernamentală pentru tineri lideri și antreprenori, s-a adresat femeilor din regiunea de Nord-Est. Speakerii prezenți la eveniment au abordat teme precum: dezvoltarea mediului de afaceri pentru femei, sănătate, fashion, spiritualitate, dezvoltare personală, branding personal și evoluție în carieră.
află mai multe

 
 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >